دسته‌بندی نشده

دریل چیست و چه کاربردی دارد

دریل یکی از ابزارآلات ساختمانی است که با استفاده از نیروی چرخشی باعث ایجاد سوارخ بر روی سطوح مختلف می‌شود.

دریل‌ها بسته به عواملی مانند سرعت، قدرت، گشتاور و اندازه به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند.

دریل ها بر اساس کاربردشان قابل استفاده هستند . مثلاً یک نوع دریل برای کارهای سبک مناسب است و نوع دیگر برای کارهای سنگین!

برای شناخت بهتر دریل و آشنایی با انواع آن مانند دریل ستونی و دریل چکشی و… با ما همراه باشید.

تاریخچه دریل

شاید کمی عجیب به نظر برسد اما در حدود 3500 سال قبل از میلاد مسیح، انسان‌ها شروع به ساختن ابزارهای چرخشی کردند که ساده‌ترین آنها تکه سنگی استوانه‌ای شکل و نوک تیز بود که بین دو دست قرار می‌گرفت و با چرخش مکرر سوراخ هایی در چوب و یا پوست و استخوان حیوانات ایجاد می کرد.

در واقع این سرآغاز به وجود آمدن دریل‌ها بود . سال‌های بسیار گذشت تا اینکه اولین ماشین سوراخ کاری ساده که از یک کمان و یک ابزار نوک تیز تشکیل می شد در 10000 سال قبل ساخته شد. با پیچیدن نخ کمان به دور ابزار و به جلو و عقب حرکت دادن آن، با سرعت نسبتا بالایی می چرخید و عمل سوراخکاری را انجام می‌داد.

دریل چیست؟

دریل ابزاری بسیار پرکاربرد است که وظیفه اصلی آن سوراخ کاری بر روی سطوح مختلف و متریال‌های گوناگون مانند چوب، مصالح و انواع فلزات است .

گرچه دریل ها را ابزاری برای سوراخ کاری می‌دانیم، اما این تنها کاربرد آنها نیست.

امروزه شاهد گجت‌ها و ابزارهای بسیار متنوعی هستیم که به دری

ل متصل می‌شوند و برای فرایندهای مختلف مانند : برش کاری ، باز و بستن پیچ‌ها ، سیقل دادن و پولیش کاری به کار گرفته می شوند.

سال‌های طولانیست ک

ه دریل ها توسط انسان ها مورد استفاده قرار می‌گیرند که در ادامه قصد داریم تا شما را با تاریخچه و چگونگی به وجود آمدن آن آشنا کنیم.

این روند تکاملی آنقدر ادامه یافت تا آنکه دریل دستی به وجود آمد.

 

         

امروزه نیز می‌توان برخی از آنها را مشاهده کرد که از یک گیربکس برای انتقال قدرت و یک دسته‌ی چرخان و یک تکیه گاه تشکیل شده اند.

با پیدایش موتورهای الکتریکی، تحول عظیمی در ساختار دریل ها به وجود آمد و شرکت های مختلفی در سراسر دنیا شروع به تولید دریل هایی با موتور الکتریکی کردند و کم کم به دریل های پیشرفته امروزی رسیدند.

دریل ها از

سیم برق –کلید روشن و خاموش – تراز عمق سنج   –  سه نظام –  دسته نگه دارنده  –  کلید خاموش و روشن کردن حالت چکشی  –  کلید تنظیم سرعت و یا دیمر   –  کلید چپ گرد و راست گرد   تشکیل شده است .

انواع دریل ها بر اساس کاربرد :

دریل دستی

دریل های برقی  ( دریل چکشی – دریل گیربکسی –دریل بتن کن-دریل ستونی-دریل سرکج -دریل مگنتی -دریل کرگیری یا نمونه بردار-دریل همزن -مینی دریل- دریل 32 یا دریل ته کونیک )

 دریل شارژی

دریل بادی

دریل بنزینی

 

با ما همراه باشید در فروشگاه سابیرا تا در پارت های بعدی با انواع دریلها و کاربرد  آنها آشنا شویم.

فروشگاه سابیرا با انواع برندهای معتبر همراه همیشگی شما

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *